Вижте пълната версия : Как да качваме игри на Хакната PS3 на вътрешния диск



mom4ence
21.01.2011г., 19:44
На PS3 се инсталира Multiman 1.13 a на компа FileZilla.

Свързва се конзолата и компа със кабел,аз ползвам някакъв от модема ми на БТК.

На PS3 се отивавъв Internet настройките и се прави така:

Custom-Wired Connection-Auto-Detect , след това ти излиза таба за IP.Там даваме на manual и правим следните настройки:

IP Address : 192.168.1.2
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Router: 192.168.1.1
Primary DNS :192.168.1.1
Secibdary DNS: 0.0.0.0

След това на MTU-Automatic ,Proxy Server - Do not Use , UpnP - Enable , и сейв накрая.

Във компа отиваме на Control Panel\Network and Internet\Network Connections , даваме Properties на Local Area Connection и после Properties на TCP/IPv4.
Там настройките трябва да са така:

IP Address : 192.168.1.6
Subnet Mask : 255.255.255.0
Primary DNS :192.168.1.1

Сейв на всичко.

Пуска се Multiman ,трябва да се покаже долу в дясно PS3 IP:192.168.1.2

Пуска се FileZilla.Горе в дясно на Хост се пише : 192.168.1.2 и се натиска бутона бързо свързване.Ще се разлисти вътрешния хард на PS3.
Качва се във папката от която чете мениджъра.За Multiman тя е /dev_hdd0/GAMES

Би трябвало да прехвърля със около 20 мегабайта/секунда.

Успех!!!

[Only registered and activated users can see links]

ezb
29.01.2011г., 18:18
"На PS3 се инсталира Multiman 1.13" KAK ?

Pipone
31.01.2011г., 17:54
На PS3 се инсталира Multiman 1.13 a на компа FileZilla.

Свързва се конзолата и компа със кабел,аз ползвам някакъв от модема ми на БТК.

На PS3 се отивавъв Internet настройките и се прави така:

Custom-Wired Connection-Auto-Detect , след това ти излиза таба за IP.Там даваме на manual и правим следните настройки:

IP Address : 192.168.1.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Router: 192.168.1.1
Primary DNS :192.168.1.1
Secibdary DNS: 0.0.0.0

След това на MTU-Automatic ,Proxy Server - Do not Use , UpnP - Enable , и сейв накрая.

Във компа отиваме на Control Panel\Network and Internet\Network Connections , даваме Properties на Local Area Connection и после Properties на TCP/IPv4.
Там настройките трябва да са така:

IP Address : 192.168.1.6
Subnet Mask : 255.255.255.0
Primary DNS :192.168.1.1

Сейв на всичко.

Пуска се Multiman ,трябва да се покаже долу в дясно PS3 IP:192.168.1.2

Пуска се FileZilla.Горе в дясно на Хост се пише : 192.168.1.2 и се натиска бутона бързо свързване.Ще се разлисти вътрешния хард на PS3.
Качва се във папката от която чете мениджъра.За Multiman тя е /dev_hdd0/GAMES

Би трябвало да прехвърля със около 20 мегабайта/секунда.

Успех!!!

[Only registered and activated users can see links]

Как става така, че въвеждаш IP address 192.168.1.1 а Multimana вижда 192.168.1.2?! А на туй отгоре playstation-a си е сам Gateway?! Ако си въвел точни такива настройки ще имаш много готен IP collision:D FTP си има вградено в почти всеки бекъп менажер. Отделно си има FTP standalone програмка. Похвално за стъпките но давай пълна информация. Второ не си уточнил че може да се наложи да се ползва crossed lan cable, ако лан картата на ПЦ-то е стара. Писал си че си вързал PC-то и ps3-то директно, въпреки че настройките ти показват друго.
Настройките които си показал НЕ трябва да са така, това са примерни. Всеки може си ползва кват му скимне правайт мрежа. Аз ползвам 10.1.1.0/8 примерно.
Ще се вдигнат над 12 MB/s тогава и само тогава когато на PC-то има гигабитска лан карта. За да се дигнат тези скорости е препоръчително през filezilla-та да се ползва една конекция за трансфер. С две конекции скороста ще падне значително поради "слабия" hard disk на ps3-то. И не трябва да са около 20MB/s a около 30MB/s, ако си го вързал към гигабитски интерфейс. Теоритичната максимална скорост на писане на повечето hard disks в PS3-то е около 40MB/s

mom4ence
13.02.2011г., 16:44
Объркал съм цифрата

Boysa22
13.02.2011г., 18:24
:vn Благодаря на mom4ence за старанието да обясни всичко.

mom4ence
16.02.2011г., 20:42
Как става така, че въвеждаш IP address 192.168.1.1 а Multimana вижда 192.168.1.2?! А на туй отгоре playstation-a си е сам Gateway?! Ако си въвел точни такива настройки ще имаш много готен IP collision:D FTP си има вградено в почти всеки бекъп менажер. Отделно си има FTP standalone програмка. Похвално за стъпките но давай пълна информация. Второ не си уточнил че може да се наложи да се ползва crossed lan cable, ако лан картата на ПЦ-то е стара. Писал си че си вързал PC-то и ps3-то директно, въпреки че настройките ти показват друго.
Настройките които си показал НЕ трябва да са така, това са примерни. Всеки може си ползва кват му скимне правайт мрежа. Аз ползвам 10.1.1.0/8 примерно.
Ще се вдигнат над 12 MB/s тогава и само тогава когато на PC-то има гигабитска лан карта. За да се дигнат тези скорости е препоръчително през filezilla-та да се ползва една конекция за трансфер. С две конекции скороста ще падне значително поради "слабия" hard disk на ps3-то. И не трябва да са около 20MB/s a около 30MB/s, ако си го вързал към гигабитски интерфейс. Теоритичната максимална скорост на писане на повечето hard disks в PS3-то е около 40MB/s

Чак сега си направих труда да прочета поемата ти.
Настройките са си точно такива каквито са и моите.Като изключим 1-та която съм объркал при писането.
Да Лан картите на PC и PS3 са вързани директно с кабел от комплекта на модемите на БТК/VIVACOM/.
При две конекции ми подържа около 15-20.
При една ми подържа 25-30 ,че и повече по някой път.
Харда ми е сменян, не е оригиналния.
Напиши правилна инструкция и я качи щом моята е грешна.

Толкова от мене,на легло ме чакат.

exeto86
14.09.2011г., 15:29
Последнов IP-то на PS3_то трябва да е 1.2 а гейта 1.1 така ли ?

adobe
11.10.2011г., 01:43
Имам един въпрос качвам игрите катедо трябва направил съм връзката с фтп мениджъра ама как да ги подркарам, сложил съм и мултиман ама уви как трябва да тръгнат тия игри. Другият ми въпрос е как мога да разбера дали е хакнат. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете

exeto86
11.10.2011г., 12:21
А каква е разликата ако се качват на външен хард.Знам че някои игри не тръгват на външния хард , само това ли е разликата?
И още едно въпросче , аз имам PS3 60GB , ще поддържа ли 500GB външен хард ако си купя такъв?

raphustla
13.01.2012г., 22:51
Огромни благодарности niko!

djigi666
07.02.2012г., 22:40
sajaljavam che ne e kirilica-neshto klaviaturata mi pravi problem. hora-molja za pomosht. ps3-kata mie haknata i si kachvah igri bez problemi. precaka mi se kompa i preinstalirah windowsa i vsichko ostanalo-draiveri, programi i t.n. napravih vsichki nastroiki za mrejata s ps3, puskam fillezila i...............nishto.veche edna sedmica se borja i nestava. molja ako njakoi e imal sashtija problem neka spodeli. predvaritelno blagodarja

MegatroniC
08.02.2012г., 00:17
Има правила!
Можеш да ползваш един от десетките онлайн кирилизатори:

[Only registered and activated users can see links]

djigi666
08.02.2012г., 07:42
благодаря, кирилица-нещо клавиатурата ми прави проблем. хора-моля за помощ. ПС3-ката ми/е хакната и си качвах игри без проблеми. прецака ми се компа и прейнсталирах windowса и всичко останало-драивери, програми и т.н., направих всички настройки за мрежата с пс3, пускам филлезила и...............нищо.вече една седмица се боря и не/става. моля ако някой е имал същия проблем нека сподели. предварително благодаря

Прочети внимателно тук - Нашите правила! ([Only registered and activated users can see links])

djigi666
09.02.2012г., 00:28
are be hora, njama li koi da napishe neshto-ili pone da kaje kade da pisha-moderatori, upatete me molja

Ето ти упътване - Нашите правила! ([Only registered and activated users can see links]!&p=1461#post1461), прочети го внимателно, че при следващото нарушение получаваш БАН! :sorv