Вижте пълната версия : Разкодиране на USB стик от виваком Alcatel X220L OneTouch



dirtyplay
07.07.2011г., 14:23
Имам въпросния стик на виваком и преди малко реших да го разкодирам, не че ми трябва разкодиран но защо пък да не е, ето как става хватката с разкодирането на устройството като всичко е напълно безплатно и става за секунди.

Като за начало посетете този сайт:

[Only registered and activated users can see links]

Въведете IMEI номера който е от зад на капачето на модема.

Изберете модел Servie Alcatel modem.

Изберете модел S220L, нашия модел Х220L го няма но става тествано е лично.

Въведете кода от картинка и сте готови, кода който ни трябва е NCK, поставете карта на друг оператор в устройството при поискване на NCK въведете кода от полето.

Честито вече имате отключено устройство. :)

81531

Обърнете внимание на този пост преди да правите каквото и да е с модема си!!! [Only registered and activated users can see links] 0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-USB-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-Alcatel-X220L-OneTouch&p=481283&viewfull=1#post481283

mom4ence
08.07.2011г., 22:46
Е къде успя да го намериш.Стана от първия път.Сега само трябва някой да постне и настройките за другите два оператора.

dirtyplay
08.07.2011г., 22:50
Ако ти трябват и настройките ще ги напиша :), иначе намерих го лесно, между другото от този сайт може да се разкодира и ZTE blade и други модели. :)

Robbin75
09.07.2011г., 01:01
Прати ми и на мен този сайт на личен, ако може де...
:tnx

dirtyplay
09.07.2011г., 01:03
Сайта си го има в първия пост!

Колега това би трябвало да са настройките за глобул не сам тествал, нямам възможност в момента.

[Only registered and activated users can see links]

bilbo27
23.07.2011г., 20:56
При мен обаче не сработи. Имам право на още един опит от 10.За идеята пробвах всичко което е дадено обаче все казва, че е невалидно.Ако някой знае друг начин да каже.

dirtyplay
23.07.2011г., 22:15
Да не би да си написал IMEI номера си грешно?

Калкулатора си бачка на 6!

bilbo27
24.07.2011г., 12:14
Да не би да си написал IMEI номера си грешно?

Калкулатора си бачка на 6!

Ми не. Все пак поне 10 пъти го въвеждах заради съобщенията, че кода е невалиден.

dirtyplay
24.07.2011г., 12:38
Да не би да го въвеждаш с цифрите в скобите?

bilbo27
24.07.2011г., 13:59
Да не би да го въвеждаш с цифрите в скобите?
И това не. Дори и да искаш да ги въведеш не те пуска да го направиш.
Възможно ли е самото устройство нещо да е бъгнато ?

dirtyplay
24.07.2011г., 16:00
Не знам какъв е проблема, при мен и при колега се отключиха веднага.

mimahadeva
04.08.2011г., 17:31
моля за помощ имам модем на виваком X220L следвах стъпките както сте обяснили тук и никъде не ми иска nic код въобще не иска да разпознае другата сим карта може ли някой да ми обясни как да ги сменя тези настройки
изписва ми инициализиране и до там :(
ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна

martinski: Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата ([Only registered and activated users can see links])!!!

albatron
01.09.2011г., 14:44
Здравейте , аз имам малко по друго питане с този модел Модемче , дали някой е гледал за актуален фъмуер за него .Освен този в сайта на Алкател който е за Китайския пазар някаде друде да знаете .
Точния модел на моето е x220L-2RVVBG3.

dirtyplay
03.09.2011г., 12:18
Моето е x220l-2avvbg1, но не посмях да го флашна с друг фирм, затова не мога да кажа дали ще стане или умре с фирма от сайта на алкател, препоръчвам да си го ползвате с брандирания фирм и да си пеете, на мен логото не ми пречи, напълно функционален си е с него!

albatron
03.09.2011г., 13:45
Проблема е че когато се е вързало на 3G и тръгна да свалям нещо дори и 2МБ прекъсва и това е от както виваком смениха честотите и сега вече са на 900 и 2100 , предполагам че не превключва като хората.Преди нямах тоя проблем, а не съм му правил нищо.

opticom
11.09.2011г., 10:36
Благодаря и при мен сработи :ipbest

Веднага пробвах и с huawei e173 - и при него стана кодиран към Мтел

desislaw
31.10.2011г., 13:04
Някой успял е да го флашне ?

rednex1
01.11.2011г., 10:58
Благодаря и при мен сработи :ipbest
Веднага пробвах и с huawei e173 - и при него стана кодиран към Мтел

Здравей! Кой модел посочи в сайта,защото няма за Е173?

devlindevlin
03.11.2011г., 00:03
Здравей! За Е173 става без проблем, като избереш "Е172 Huawei". Успех!

mely
10.11.2011г., 14:32
А някой да даде за Мтел настройките.Сложих карта на друг оператор изписва ИНИЦИАЛИЗИРАНЕ но не ми поисква NCK.Къде да го въведа.Благодаря

rednex1
10.11.2011г., 16:19
85901
Ето насртойките за Мтел.

tani4a
07.01.2012г., 20:25
моля за помощ имам модем на виваком X220L следвах стъпките както сте обяснили тук и никъде не ми иска nic код въобще не иска да разпознае другата сим карта може ли някой да ми обясни как да ги сменя тези настройки
изписва ми инициализиране и до там :(
ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна

martinski: Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата ([Only registered and activated users can see links])!!!

За много години!Изключи ли пин кода на сим-картата,която ще ползваш?Прави се първо от телефона.

jdfww
23.04.2012г., 00:00
Здравейте! А в кой момент точно трябва да се въведе генерирания NCK код? При мен си тръгва с програмчето на Виваком, направих профил за Мтел, но код никъде не иска и съответно не тръгва.

Благодаря!

IvoK
24.04.2012г., 18:31
И при мен не тръгва. Влиза в процес на инициализиране и нищо не иска. Редактирам профила на връзката с настройките на Глобул и пак не става. Да не би да трябва да се смени нещо в програмката?

tani4a
24.04.2012г., 19:48
А поставена ли е сим карта на мтел или глобул?

dirtyplay
24.04.2012г., 19:55
А поставена ли е сим карта на мтел или глобул?

Най-вероятно не са иначе няма как да го пуснеш с карта на друг оператор без да ти изкара съобщението за заключена мрежа.

tani4a
24.04.2012г., 19:59
И аз това подсказвам,че след като е сложена "чужда" сим карта тогава ще им поиска NCK.

Здравейте!Коригирам си мнението.Преди 4-5 дена си взех от виваком пак алкател ,понеже ми беше безплатно и днес се опитах да го вържа с друга сим.Излезе вярно това което пишат колегите- инициализация..... и си стои така.Явно виваком са му намерили друг начин за кодиране.Направи ми впечатление, че стария ми модем е черен а този новия е бял на цвят.Ако намеря решение ще пиша.

IvoK
01.05.2012г., 01:48
И аз това подсказвам,че след като е сложена "чужда" сим карта тогава ще им поиска NCK.
Така би трябвали да стане, обаче не. Влиза в процес на инициализиране и никакъв NCK не иска.

ytomov
01.05.2012г., 12:55
Здравейте при мене стана от първия път и намира мрежата на М-тел и Глобул, но и при двете мрежи ми дава: " Няма валиден профил за свързване. Моля изберете наличния по подразбиране" .

dirtyplay
01.05.2012г., 13:36
Здравейте при мене стана от първия път и намира мрежата на М-тел и Глобул, но и при двете мрежи ми дава: " Няма валиден профил за свързване. Моля изберете наличния по подразбиране" .

Точно затова сме описали в началото какви настройки трябва да се напишат за другите оператори.

jdfww
05.05.2012г., 21:35
И аз това подсказвам,че след като е сложена "чужда" сим карта тогава ще им поиска NCK.

Здравейте!Коригирам си мнението.Преди 4-5 дена си взех от виваком пак алкател ,понеже ми беше безплатно и днес се опитах да го вържа с друга сим.Излезе вярно това което пишат колегите- инициализация..... и си стои така.Явно виваком са му намерили друг начин за кодиране.Направи ми впечатление, че стария ми модем е черен а този новия е бял на цвят.Ако намеря решение ще пиша.

Привет! Същият ми е казусът - слагам СИМ на Мтел в модема на Виваком, инициализира търсене и дотам. Не иска код. Между другото, рових в сайта на Алкател за ъпдейт на firmware на модема, но вивакомския подмодел изобщо го няма. Вивакомаджиите явно са изтрили изцяло флашката и са си турили само тяхното тъпо програмчЕ. Моят модем е от по-старите, черен.

tani4a
06.05.2012г., 12:30
Здравейте!Сега видях двата ми модела,че има разлика:X220L-2AVVBG1-черен,разкодиран и X220L-2BVVBG1-бял,неразкодиран.Тук има някакви firmware ([Only registered and activated users can see links])ALCATEL ONE TOUCH - United Kingdom - Products - Mobile Broadband - ONE TOUCH X220 ([Only registered and activated users can see links]) ,но модела не виждам.Има само този модел X220L-2XVVBG1_MAC_PTS421 ,но е за МАК ОС.

dirtyplay
06.05.2012г., 12:53
Да само за мак е версията, търсил съм го отдаван и ако го имаше щях да го кача, иначе пробвал съм всички версии но никоя не ще да се качи за да го дебрандирам, нямам мак да пробвам.

tani4a
06.05.2012г., 12:59
Аз "имам" мак,но съм го дал на синът ми да го ползва след месец като се прибере ще пробвам,ако има смисъл.....

dirtyplay
06.05.2012г., 13:10
Аз "имам" мак,но съм го дал на синът ми да го ползва след месец като се прибере ще пробвам,ако има смисъл.....

По принцип няма и смисъл от дебранд, единствената разлика, е че ще пише отгоре алкател и прозореца е син, а не оранжев както е сега с бранда на виваком, мен не ми пречи, който иска да пробва.

batkogogo
04.07.2012г., 23:21
Накой успя ли да разкодира Huawei е303

survivor
18.07.2012г., 12:32
Аз съм с малко по-различен въпрос, но да не отварям нова тема - дадоха ми един alcatel OT-105 кодиран на виваком, но в дадения линк не го намирам като поддържан модел. Има ли някакъв начин да се разкодира или евентуално дали ще работи при избор на някой от другите модели. Благодаря предварително :)

ejko
20.08.2012г., 15:32
момчета можете ли да ми помогнете с разкодирането на Huawei E303 IMEI 861737002832165 !

martinski: Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително! Прочети правилата ([Only registered and activated users can see links])!!!

mely
07.09.2012г., 16:56
Отключване РЅР° USB модеми Huawei (Страница 1) - Други модели Huawei - Huawei - Android Форум - ([Only registered and activated users can see links]Отключване РЅР° USB модеми Huawei (Страница 1) - Други модели Huawei - Huawei - Android Форум -)прабвай

Научи се как се поставят външни линкове!

liubod
28.10.2012г., 16:27
Имам въпросния стик на виваком и преди малко реших да го разкодирам, не че ми трябва разкодиран но защо пък да не е, ето как става хватката с разкодирането на устройството като всичко е напълно безплатно и става за секунди.

Като за начало посетете този сайт:

[Only registered and activated users can see links]

Въведете IMEI номера който е от зад на капачето на модема.

Изберете модел Servie Alcatel modem.

Изберете модел S220L, нашия модел Х220L го няма но става тествано е лично.

Въведете кода от картинка и сте готови, кода който ни трябва е NCK, поставете карта на друг оператор в устройството при поискване на NCK въведете кода от полето.

Честито вече имате отключено устройство. :)

81531 Благодаря много! Аз разкодирах така Huawei E173, който не беше в списъка, пробвах с Е172 и СТАНА!!!

haniball
03.11.2012г., 18:26
Здравейте колеги,случайно за Alcatel OneTouch Y580 3G modem от Виваком начин за разкодиране?

tani4a
03.11.2012г., 21:21
Здрасти!Виж тук ALCATEL ONE TOUCH - Support - Download - ONE TOUCH Y580 ([Only registered and activated users can see links]) ,твоя модел е y580d-2xvvbg1-win-mac-pts070-v01.rar = 2bvvbg1,пиши ако си направил нещо :-) Поздрави!

haniball
05.11.2012г., 13:23
Мерси колега,пробвах първо от тук обаче не става:mm
Поздрави

tani4a
05.11.2012г., 13:40
Съжалявам ,че не се е получило,аз все още не съм си купил такъв ама обмислям umm)

rado79
08.11.2012г., 14:21
Здравейте имам 3G USB МОДЕМ HUAWEI E173 на Виваком ,благодарение на този форум го отключих,ползвам услугите на М-тел.Та проблема е че не мога да изтрия настройките на Виваком.Когато сложа на М-тел сим-картата и се свързва само през настройките на Виваком и нета е ужасно слаб дори не може да отвори фейса при положение че най ниската скорост ми е 128 и със Вивакомската карта си отваряше добре страниците поне и то при същата скорост, Дайте съвет мола и предварително благодаря

simeon74varna
11.11.2012г., 15:57
Здравейте.Аз имам Х220L.Разкодирах го както пише по-горе.Извън БГ съм.Взех си сим карта с Интернет.Свързва се с мрежата,има силен обхват,но като натисна - Свържи се - неще и неще.Само онзи звук дето нестава връзката.Моля за помощ.Благодаря предварително.

dirtyplay
11.11.2012г., 19:21
Ами направи ли настройките за оператора с който ще го ползваш?

simeon74varna
16.11.2012г., 11:17
Да.Оказа се,че трябва да си направиш друг профил на свързване.Между другото да кажа,че ако сте извън БГ и се опитвате да разкодирате стика е необходимо да сложите друга карта на бг оператор.Чак тогава ще ви поиска NCK koda.Аз какво ли не пробвах и не иска да ме пита за кода.Реших да сложа на мтел картата и тогава ми искаше кода.Когато сложих украинската карта не ми искаше кода.Това е за тези ,които са извън БГ.Иначе всичко си е ок ,ако си в БГ.

petar1251
12.01.2013г., 00:34
Мерси, братле! :thx :mega Колко време търсих, колко теми във форуми изчетох. :mega Темата е много полезна!

---------- Предходен коментар публикуван в 23:28 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 23:30 ----------

Всичко става, както е описано, настройките за М-Тел са точни, работи без проблеми, със добра скорост. :)

---------- Предходен коментар публикуван в 23:30 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 23:34 ----------

Искам да попитам. :D Възможно ли е когато ползвам интернет по този начин (ползвам го чрез таблет) да разговарям?(да приемам входящи обаждания) :)

tani4a
12.01.2013г., 10:19
ЧНГ на всички,живи и здрави!
По принцип ,ако сим картата е отключена за разговори трябва да може,само че за андроида не съм много сигурен ,хавайските модеми има програма и тя си има опция за разговори,но това е за в уиндос,програмата мисля беше "мобиле партнер".УСПЕХ!

Furios
26.01.2013г., 00:11
Калкулатора наистина работи, но като сложа глобулска карта и самата програма казва, че няма устройство. Въведох данните от "профил за свързване",но пак нямаше реакция.Някакви идеи?

dirtyplay
26.01.2013г., 00:32
Преисталирай си модема.

fackir
07.02.2013г., 18:25
Здравейте,
Искам и аз да добавя нещо към темата. Имам Alcatel One Touch X220L-2AVVBG1 (това е устройство на Виваком) и след отключването му с калкулатора и настройка за приемане на Интернет от Глобул не работеше. Решението се оказа една промяна в регистъра.Отидете в Services-Телефонна връзка-Automatic-OK Вижте снимките. Картата ми е за телефон с включен неограничен Интернет от Глобул. Става за работа и с по-горе описаното-отключено устройство на Виваком.


Не забравяйте след като настроите профила да го АКТИВИРАТЕ.
Ето настройките на 3-те оператора до момента.

Vivacom:
Необходимите ръчни настройки за осъществяване на връзка са както следва:
Име на профил - VIVACOM Internet или VIVATEL Internet
APN (статичен) - internet.vivacom.bg или internet.vivatel.bg
CHAP удостоверяване - отметка
Предпочита HSDPA - отметка
Номер за достъп - *99# или *99***1#
Потребителско име - VIVACOM или VIVATEL
Парола - VIVACOM или VIVATEL
SMS център за съобщения - +359878000333

Globul :

Необходимите ръчни настройки за осъществяване на връзка са както следва:
Име на профил - Globul Internet
APN (статичен) - globul
CHAP удостоверяване -
Предпочита HSDPA - да
Номер за достъп - *99#
Потребителско име - globul
Парола -
SMS център за съобщения - +35989100000

M-tel :

Необходимите ръчни настройки за осъществяване на връзка са както следва:
Име на профил - M-tel Internet
APN (статичен) - inet-gprs.mtel.bg
CHAP удостоверяване -
Предпочита HSDPA - да
Номер за достъп - *99***1# или *99#
Потребителско име - *
Парола - *
SMS център за съобщения - +35988000301

fackir
07.02.2013г., 18:52
Активирай профила или виж мнение 53 (какво съм написал :))

kozlio555
03.06.2013г., 00:40
Здравейте господа! Аз съм нов във този форум. Не разбирам много от компютри,дори хич, затова прочетох много внимателно цялата тема. Имам USB стик на глобул Alcatel X230L реших да го подкарам с карта на вивател. Спазих всички инструкции, калкулатора работи наистина. С картата на вивател нямаше успех, затова опитах с една М-телска и стана, поиска ми този код NCK. Благодаря ви!

rednex1
01.07.2013г., 19:30
С моделите,които не излизат на калкулатора, какво правим?
Huawei E353 не излиза като модел, някой може ли да помогне?

bilbo27
01.07.2013г., 19:47
Да не би да си написал IMEI номера си грешно?

Калкулатора си бачка на 6!

То доста време мина ама вероятно аз съм за таковане - на 10-я път стана вероятно щот го бях прежалил вече.:banghead::D Че даже и два други ама не Алкател отключих.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

cho77
18.08.2013г., 11:48
Сайта не работи.
Някаква идея?

ros57
26.09.2013г., 00:35
Хайде, "честито" на всички! - Вивакомци са влезли в съглашение с Nextgen Server Home ([Only registered and activated users can see links]) и както виждате, достъпа до калкулатора е забранен!
Някой, ако знае някоя нова магия, да пише! На всяко действие си има противодействие, само трябва да се открие...

vankogotinoto
26.09.2013г., 01:19
Ако имамме huawei modem code tool програмката няма ли да стане? И ако някой я има ако може да я сподели.

ros57
26.09.2013г., 01:36
Ето от тук Huawei Modem Unlock Code Tool V1.1 Download ([Only registered and activated users can see links]) се изтегля, но дали ще стане - "А, дано, ама надали"

---------- Предходен коментар публикуван в 00:32 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 00:36 ----------

Ето от тук: Huawei Modem Unlock Code Tool V1.1 Download ([Only registered and activated users can see links])

vankogotinoto
26.09.2013г., 01:46
За сега нямам успех.

bilbo27
15.10.2013г., 23:31
jictechnology.co.uk/calculator


Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

vankogotinoto
16.10.2013г., 23:18
Днес пробвах с кода който ми дава, но не става с него.

Намерих друга страница която ми даде код с който отключих.
[Only registered and activated users can see links]

dolls
22.11.2013г., 00:25
Линка не работи! Ако може дайте работещ моля! Благодаря предварително!

begleca87
23.11.2013г., 09:50
Напротив. Линкът над теб си работи отлично. Че даже и този над, над теб. Току що ги пробвах. ;)

ros57
23.11.2013г., 10:44
Отключване на модеми Huawei(Хуауаeй) Unlock Huawei Hsdpa Modems Free | Dongle unlock code (nck) calculator ([Only registered and activated users can see links])





Всички външни линкове ги слагай по ТОЗИ начин !!!

LNikolov
03.12.2013г., 15:12
И в крайна сметка има ли в момента някакъв начина за отключване на Вивакомски донгъл Алкател?

borisgurov
07.12.2013г., 04:46
Разкодирах го успешно ОБАЧЕ после си преинсталирах компютъра, защото ме нападна вирус! Изключи ми Аваста въпреки, че бях с най-новата версия - 2014.9.0.2008. Забрани ми точка за възстановяване и пълен блокаж ! :id

juliandj
07.12.2013г., 05:20
С линка от пост 63 отключих Alcatel one touch y580d (два броя имам и двата успешно се отключиха) като му посочих че модема е S220L.

tani4a
07.12.2013г., 17:14
С линка от пост 63 отключих Alcatel one touch y580d (два броя имам и двата успешно се отключиха) като му посочих че модема е S220L.

БРАВО! И аз успях,даже не повярвахcool)

manyov
20.01.2014г., 12:18
Господа, линкът за калкулатора от най-първия пост не работи! Може ли някой да даде работещ линк, че темата още е актуална? Предварително Ви благодаря!

bilbo27
20.01.2014г., 12:25
Господа, линкът за калкулатора от най-първия пост не работи! Може ли някой да даде работещ линк, че темата още е актуална? Предварително Ви благодаря!

Я пробвай пак.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

dirtyplay
21.01.2014г., 00:15
Току що го проверих работи си коректно!!!

manyov
23.01.2014г., 16:11
Ами три дена пробвам и все така не работи. Вече си мисля, че калкулаторът е блокиран, защото самият сайт си е ОК. Може калкулаторът да работи в определено време от денонощието?!? Между впрочем токущо се свързах с номера в сервиза за Алкател, който е даден в София. Там любезно ми обясниха, че в България официално това не ставало. Ако имате други идеи - насреща съм за експерименти. Или ако някой е в състояние да свърши тази работа ...

hristo51
23.01.2014г., 17:59
Браво,
И при мен се получи още от първия опит.
А какви са настройките за Mtel?

izky6enieto
12.02.2014г., 21:29
Изпълних процедурата, но NCK кода, който ми излезе не се приема при въвеждане- без скобите и цифрите в тях се състои от 10 числа, а ми позволява да въведа само 8 от тях, другите не ги отчита...

hristo51
13.02.2014г., 10:45
Влез в страницата [Only registered and activated users can see links]; и си провери NCK кода на твоето устройство по марка и IMEI . NCK кода за Alkatel X220L e примерно 9438836582 /това са първите 10 цифри без тези в скобите/. Поставяш в устройството друга карта /не оригиналната/,поставяш устройството в компютъра и когато програмата ти поиска NCK кода ,написваш този който е точно за твоето устройство/ отговарящ точно на твоя IMEI.

tani4a
13.02.2014г., 16:05
ЗА hristo51:
Отвори стр.6 и виж #53 :bo

manyov
14.02.2014г., 11:22
Ами открих проблема - с Internet Explorer не можеш да отвориш страницата с калкулатора, това е!!! Отворих го с мозилата, останалото е ОК. Всичко тръгна, вече имам на стика акаунтите и за трите ни мобилни оператори, могат да се добавят и акаунти за VODAFON, TRE (3) и т.н Всичко работи.:bo

sharenmarto
21.03.2014г., 13:08
Здравейте, моят модем от Виваком е Alcatel x500 и искам да му сложа SIM карта на М-тел. В линка от #1 не излиза в падащото меню x220L, нито s220L, затова пробвах с S520. Генерираният код се оказа грешен. имам още 9 опита и не искам да си ги изгърмя. Някой да е налучкал правилната комбинация за x500?
Мерси!

myxackacka
21.03.2014г., 14:17
Същото и при мен,но вече със 6 неуспешни опита :(

Alcatel X220L- AVVBG1 Black
IMEI: 354595030194485

manyov
21.03.2014г., 21:59
За Alcatel x500 не знам, не съм пробвал, защото нямам под ръка такъв. Иначе това, което съм написал, съм го проверил, при това днес. Да, x220L няма, но има s220L. Браузерът, с който влязох в сайта и отворих калкулатора е Гугъл Хром. Преди известно време един китаец от Хон Конг ми прати описание на същата процедура и всичко си е ОК. Само да напомня, че цялата процедура по отключването след като сте се сдобили с кода, се прави след като е сложена карта на оператор, различна от оригиналния!!!Дерзайте!

sharenmarto
21.03.2014г., 22:51
Същото и при мен,но вече със 6 неуспешни опита :(

Alcatel X220L- AVVBG1 Black
IMEI: 354595030194485

Няма страшно, намерих един форум, в който си постваш IMEI номера и модела на модемчето и след малко ти отговарят с правилния NCK код. В моя случай ми изпратиха лично съобщение, но гледам, че на някои просто им отговарят публично. И това става абсолютно БЕЗПЛАТНО!!! :)

Ето го линкът:[Only registered and activated users can see links]

Успех!

myxackacka
23.03.2014г., 05:45
Да, x220L няма, но има s220L.
Със всички браузъри ми се отваря,но тези модели не излизат..


Няма страшно, намерих един форум, в който си постваш IMEI номера и модела на модемчето и след малко ти отговарят с правилния NCK код. В моя случай ми изпратиха лично съобщение, но гледам, че на някои просто им отговарят публично. И това става абсолютно БЕЗПЛАТНО!!! :)
Успех!
Рових го въпросният форум преди няколко дни...... чакам отговор,да видим.
Благодаря все пак :).

sharenmarto
23.03.2014г., 15:19
Рових го въпросният форум преди няколко дни...... чакам отговор,да видим.
Благодаря все пак :)

На мене ми отговориха с лично съобщение около 30 мин. след като си публикувах IMEI-то. Провери дали не си получил нещо във входящата си кутия във форума. Иначе, гледам, че на някои им отговарят направо във форума.

myxackacka
23.03.2014г., 21:39
Във форума ми отговориха.Код от X220 стана и работи вече. :)

runer
08.04.2014г., 22:43
С линка от пост 63 отключих Alcatel one touch y580d (два броя имам и двата успешно се отключиха) като му посочих че модема е S220L.

Hi! Как успя да избереш S220L като такъв модел не съществува в листа?

dirtyplay
08.04.2014г., 22:47
Съществуваше, явно са го махнали.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

runer
08.04.2014г., 23:26
Съществуваше, явно са го махнали.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Мерси за бързия отговор! :-)
BTW търсенето е на unlock за Alcatel One Touch Y580D. Ще съм благодарен за някакво инфо!
:thx

juliandj
09.04.2014г., 08:39
Погледнете картинката от първия пост. Срещу Service: маркирано е Alcatel Modem (което вече е премахнато). Затова долу на Models: (няма никакви Алкател Модеми).

radiel
12.04.2014г., 21:16
Ама това е супер,само че,от този лин показва друго нещо,не показва Alkatel Model,a Alkatel codes И показава и друго нещо(Provider Code).Флашката ми е Алкател модел X230d - 2AVV8G3 i IMEI: 867602000056171

zlatkobg
02.05.2014г., 13:23
Някой може ли да удари едно рамо за Alcatel y580d .Изчетох цялата тема пробвах да го разкодирам през генератора но не ми вади верен код и ми остават още 3 опита .

tani4a
02.05.2014г., 18:22
Не пробвай повече,премахнати са алкател модемите и затова не ти дава верен код,не си прочел #91.Просто изчакай до като се намери връзка с накой друг сайт.

zlatkobg
05.05.2014г., 12:58
Намерих решение в ebay.co.uk ([Only registered and activated users can see links]) платено е но върши работа . за 2 часа ми пратиха кода и вече модема си ми бачка перфектно на Мтел . Ако на някой му е спешно може да се възползва или пък да изчака безплатното решение да се върне .

mimsval
10.05.2014г., 13:29
в този сайт не излиза S 220. Може ли да ми кажете друг сайт.

maxxxivo
01.06.2014г., 18:21
Имам Вивакомски Alcatel Y580 , ако някой знае безплатен начин за разкодирането му да споделя!!!

one touch
07.08.2014г., 16:05
Привет !

В калкулатора няма S220L.
Как да го разкодирам ?

jankoller
24.09.2014г., 22:06
И аз имам проблема с липсата на модел. Флашката е от Глобул и искам да го отключа към МТЕЛ. Модела е One Touch X221L, дали го има някъде сред модели?

dirtyplay
25.09.2014г., 00:38
Няма го тук.

Donidarkowow
29.11.2014г., 19:54
Здравейте! Има ли възможност за nck код за Alcatel X230L? Благодаря и поздрави!