Вижте пълната версия : Не мога да вляза в Google play



blind88
15.07.2012г., 13:51
Здравейте , не мога да вляза в гугъл плей.Като дам на иконата да вляза ми пише "Трябва да добавите прфил към устроиството , за да продължите. Искате ли да го направите сега да или не"
Натискам "ДА", и нищо влизам в профили и синхронизация. Давам на добави профил .Горе пиеше моежете да конфигурирате профил от exchange само с няколко стъпки , пиша имейл и парола и ме вкарва в друго място кадето пише
домеин / потребителско име

парола

сървър
давам на пред и пак изписва "настройванетоне може да завърши
неуспешно свързване с сървър"

boruna82
15.07.2012г., 14:02
Трябва да добавиш гугъл акаунт за да влизаш в маркета.

chaki-
15.07.2012г., 14:03
С iphone - а ли се опитваш да влезеш?:sorv

Fixa
15.07.2012г., 14:10
Направи си нова регистрация в Google Gmail акаунт от компютъра, и включи WIFI или 3G от телефона, влизай в Google Play, и въвеждай имейл адреса в телефона. Успех колега.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

blind88
15.07.2012г., 14:19
Не мога да вляза в гугъл плей, не ме пуска. Натикам излиза ми "Трябва да добавите профил към устроиството , за да продължите. Искате ли да го направите сега да или не", натискам да и пак с началния екран.
И не не, съм с ипхоне, със самсунг галакси i5500.

lennona
15.07.2012г., 14:28
Ако имаш такова влез в клокуорк рекавърито си и дай wipe на cache i dalvik cache

Axxxel
15.07.2012г., 14:35
Първото, което трябва да те питаме е дали имаш гугъл акаунт.
Дали си въвел акаунта си в телефона също. Ако не си, то влез в settings--> Accounts & sync--> натисни add account --> Избери Google --> Ако имаш създаден акаунт, то просто го задай. Ако нямаш, натисни бутона за създаване.
Това е.

Като гледам си започнал добре...но при добавяне на акаунт, не се възползвай от exchange. Просто си въведи гугъл акаунта.

blind88
15.07.2012г., 14:44
ами само това ми излиза не ми излиза за гугъл акуант

martinski: Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително! Прочети правилата ([Only registered and activated users can see links])!!!

Axxxel
15.07.2012г., 15:21
Отиди в settings--> Accounts & sync и ми кажи какви акаунти има създадени.
После натисни долу add account и направи шот, за да видя какви са ти опциите. НЯМА начин да няма google или gmail.

blind88
15.07.2012г., 15:53
91760няма никакви съсдадени акуанти ето виж кво ми излиза [91759

bob4om
15.07.2012г., 16:44
И като натиснеш добавяне на профил какво се появява ? Имаш ли въобще регистрация в gmail ? От компютъра да си се регистрирал ?

blind88
15.07.2012г., 17:00
Имам регистрация проблема е че в телефона няма гугъл профил няма каде да го задам излизами само профила дет сам дал на снимките друго не.Много шантава работа

lennona
15.07.2012г., 17:08
Веднъж на близък обяснявах как да сърфира в нета защото не разбираше. С химикалка седейки зад мен го видях да си записва в тефтерче "за да затворя интернета трябва да натисна червеното хиксче най горе вдясно" Аз говоря за вайпове на кеш и далвик кеш а то май колегата е съвсем нов и не разбира още нищо. Няма много активни теми а влизам в сайта през половин час и много искам да помогна но така и не разбрах какъв е точно проблема. В тези празни полета за имейл и парола като си въведеш твоите какво става? Грешна парола, несъществуващ акаунт или без да се опитва да влиза те връща на същото място? Ако е послендото определено има нужда от вайп на кешовете. Ако не ти е писнало обясни пак какво точно се получава като се опитваш да влезеш в акаунта си. Спомням си един познат беше ядосан че за да ползва телефона си трябва да му е отворена пощата. По принцип всичко което се сваля от маркета се запаметява в акаунта и няма начин да се сваля от там без да си свързан с него.

blind88
15.07.2012г., 17:28
Ами нищо не става пиша си данните и ме връща пак отначало.На таблета си кат му смених рома всичко си беше наред имаше каде да пиша профила си в гоогле туак няма не ми дава да избирам излизами само тоя exchange сървър нищо повече

lennona
15.07.2012г., 18:58
Излиза че нямаш гапс гугъл приложения флашнати с рома, някои ромове като cyanogen например вървят без тях и се флашват отделно. Но пък при такива случаи няма как да имаш иконки за гугъл плей, джимейл и тем подобни. Ако си с къстъм ром рестартирай го в рекавъри и там избери wipe cache/ wipe dalvik cache второто е в меню адвансед и после избери ребут систем нау и си готов. Това няма да навреди на рома ти споко а просто ще изтрие всякакви системни данни от предишни инсталации които в случая шашкат телефона ти.

blind88
15.07.2012г., 21:50
Аха ясно ще го направя и да видим какво ще се получи:) . Благодаря много

---------- Предходен коментар публикуван в 19:54 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 19:56 ----------

По принцип нямам гугъл плей аз сам си го дръпнах нямаше я в телефона

---------- Предходен коментар публикуван в 19:56 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 20:03 ----------

Не стана направих това което ми каза с wipe cache/ wipe dalvik cache

---------- Предходен коментар публикуван в 20:03 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 21:50 ----------

Lennona благодаря ти ужасно много :) .Дръпнах гапс гугъл и всичко се нареди без твоята помощ бях на никаде :) безкрайни благодарности имаш репче от мен :)

lennona
16.07.2012г., 00:17
Поста ти е над всякакви репи! Последния обаче, за който и аз ти благодаря, иначе по предните съвсем ни объркаха. Гледам имаш опит да влизаш в маркета и не ставало, викам си значи го има инсталиран. И аз съм имал случаи за които съм и пускал тема тук след смяна на ром ако не съм вайпнал тези кешове да не мога да свалям от маркета, иначе си влизаше но не ми показваше купените приложения и не щеше да сваля. Пък и не знаех че маркета може да се инсталира като обикновенно приложение. Дори не съм виждал никъде подобно .апк, както и такова за джи мейл. Но няма значение, явно е че и да ги има инсталирани по този начин не работят. Ако още с пускането на темата беше споменал че си нямал маркет в рома веднага щеше да разбереш за липсващите гапс :)

blind88
16.07.2012г., 21:02
Да и мене ме фана яд че не споменах че нямаше гугъл плай .Ама нз че е от голямо значение :).
И сега ако ми кажеш и програма която да прави телефона ми веб камера за скъпе ще е супер пробвах с дроидкам ,ама не мога да я инсталирам на компютъра щот е 64 битов и не ми позволява нз що

lennona
16.07.2012г., 21:26
Не ми се е налагало и не познавам подобни програмки но виж във втория и третия резултат се споменава за още две май безплатни които може да пробваш. Qik, Mobiola, WebCam Plus, ако не ти се занимава да търсиш резултатите в шота. Потърси ги в маркета и пробвай но мисля че не си струва да се занимаваш. Дори и лесно да става самото свързване, най малкото това че ще си играеш да наместваш телефона някъде ще те откаже още на втория разговор. По добре прежали 15 лв 3 кутии цигари и си вземи направо камера. Дори и някакъв четириъгълен удобен за поставяне телефон да е като го сложиш ще ти показва шията сигурно :)

Сега пък забравих шота

blind88
16.07.2012г., 21:35
Хаха ами това ще направя и аз ама съм в Франция и чакам да взема пари и тогава ще мога да си позволя. Мерси за шота но както каза нещо не ми се занимава :):) иначе благодаря ти пак :)